Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi filminden yeni fragman!

Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi filminden yeni fragman! 12 yaşındaki bir çocuğun dünyanın en kötüsü olma hayalinin anlatılmayan hikayesi geliyor, Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi. Film, 1 Temmuz’da sinemalarda olacak.

Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi filminde yepyeni bir yıldız kadrosu yer alıyor. Filmde, Disko Diva rolünde Taraji P. Henson, Jean Kıskaç rolünde Jean Claude Van Damme, Rahibe Çaku rolünde Lucy Lawless, Svenitör rolünde Dolp Lundgren ve Demir Yumruk rolünde Danny Traji bulunuyor. Filmde çılgın bilim adamı Dr. Nefario rolünde Russell Brand, inanılmaz Kung Fu yetenekleri olan akupunktur uzmanı Usta Chow rolünde Michelle Yeoh ve Gru’nun içine dönük annesi rolünde Akademi ödüllü Julie Andrews yer alıyor. 

 

Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi filmi serinin orijinal yaratıcıları tarafından yönetiliyor. Filmin yapımcıları, Illumination’ın kurucusu ve CEO’su Chris Meledandri ve uzun soluklu ortakları Janet Healy ve Chris Renaud. Yönetmeni, seride yeniden görev alan yapımcı Kyle Balda. Ortak yönetmenler, Brad Ableson ile Jonathan del Val. Minyonları ikonik sesiyle Pierre Coffin seslendiriyor. 70’lerin öldürücü müzikleri ise Grammy ödüllü efsanevi müzik yapımcısı Jack Antonoff’a ait.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir