Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi’nden İlk Fragman!

Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi’nden ilk fragman yayınlandı. Illumination’a özgü yıkıcı mizah, ince pop kültür zevki, duygu yüklü, cesur müzik anlayışı ve abartılı aksiyonla gelen Minyonlar 2: Gru’nun Yükselişi filminde yepyeni bir yıldız kadrosu yer alıyor.

Aralarında Kötü 6’nın üyelerinden havalı ve özgüvenli liderleri Belle Bottom rolünde Taraji P. Henson, Jean Clawed rolünde Jean Claude Van Damme, Nunchuck rolünde Lucy Lawless, Svengeance rolünde Dolp Lundgren ve Stronghold rolünde Danny Traji bulunuyor. Filmde çılgın bilim adamı Dr. Nefario rolünde Russell Brand, inanılmaz Kung Fu yetenekleri olan akupunktur uzmanı Usta Chow rolünde Michelle Yeoh ve Gru’nun içine dönük annesi rolünde Oscar® ödüllü Julie Andrews yer alıyor.

Filmin yönetmenliğini seride yeniden görev alan yapımcı Kyle Balda (Çılgın Hırsız 3, Minyonlar) üstleniyor. Ortak yönetmenler ise, Brad Ableson (The Simpsons) ile Jonathan del Val (Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı filmleri). Minyonları seslendiren isim ise ikonik sesiyle Pierre Coffin. 70’lerin öldürücü müzikleri ise Grammy ödüllü efsanevi müzik yapımcısı Jack Antonoff‘a ait.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir