Missing filminden ilk fragman yayınlandı!

Missing filminden ilk fragman yayınlandı! Kaybolan annesini bulmak için iz peşinde koşturan June’un, tamamı akıllı cep telefonu ve bilgisayar ekranı üzerinden sunulan nefes kesici öyküsünü, sıra dışı çekim tarzı ile beyaz perdeye taşıyan Missing, 24 Şubat‘ta vizyona girecek.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Will Merrick ve Nick Johnson üstleniyor. Kadroda ise Storm Reid, Joaquim de Almeida, Ken Leung, Amy Landecker, Daniel Henney ve Nia Long gibi isimler yer alıyor.

Missing, heyecan verici gizemi ile aslında filmde yaşananların size ne kadar yakın olduğunu hatırlatıyor. Annesinin, erkek arkadaşıyla çıktığı Kolombiya tatilinde kaybolmasıyla June’un aradığı cevaplar uluslararası bürokrasiyle gizlenir. Los Angeles’ta binlerce kilometre uzakta sıkışıp kalmışken June çok geç olmadan annesini bulmak için dahiyane bir şekilde son teknolojiyi kullanır. Ancak June daha derini irdeledikçe, yaptığı dijital dedektiflik aradığı cevap yerine daha çok sorular açığa çıkarır… Ve ne zaman ki annesiyle alakalı sır gün yüzüne çıkar, o zaman aslında annesini hiç tanımadığını fark eder.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Rosamund Pike, ‘Now You See Me 3’ kadrosunda!

Ödüllü belgeseller Kundura Sinema’ya geliyor

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir