Mizah programı Meksika Açmazı, film oluyor!

Mizah programı Meksika Açmazı, film oluyor! Bugüne kadar 10 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan Türkiye’nin açık ara en çok dinlenen mizah programı Meksika Açmazı, beyazperdeye taşınıyor. Seyirciye kesintisiz kahkaha vaat eden filmin çekimlerine Temmuz ayının ilk haftasında Kapadokya’da başlanacak. Meksika Açmazı, 01 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecek.

Mesut Süre, Fazlı Polat ve Anlatanadam  adıyla bilinen İbrahim Türker’in podcast olarak başlattığı ve bugüne kadar 73 bölümle 10 milyondan fazla dinlenmeye ulaşan mizah programı Meksika Açmazı, canlı gösteri olarak sahnelere transfer olmasının ardından şimdi de sinema seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Muhteşem Film ve TME Films’in ortaklaşa yürüteceği filmin çekimlerine Temmuz ayının ilk haftasında Kapadokya’da başlanacak.  Spotify, Karnaval.com, iTunes gibi platformların gözbebeği olan program, bir süredir canlı gösteri olarak sahnelerde yer alıyordu.  50’den fazla sahne gösterisiyle 40 binden fazla seyirciye ulaşan Meksika Açmazı, hayranlarının merakla beklediği senaryosu ile 01 Aralık 2023’te sinemalarda olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir