‘Moana’ filmi canlı-aksiyon olarak yeniden çekilecek!

‘Moana’ filmi canlı-aksiyon olarak yeniden çekilecek! 2016 yapımı animasyon filmi ‘Moana’nın canlı aksiyon uyarlaması için hazırlıklara başlandı. Haber, Dwayne Johnson’ın yer aldığı bir videoyla duyuruldu. Orijinal Disney filminde yarı tanrı Maui’yi seslendiren Johnson, Hawai’de çekilen duyuru videosunda, hem Maui’yi canlandıracağını hem de filmin yapımcılarından biri olacağını açıkladı. Film, Moana adlı genç bir Pasifik yerlisini takip edecek.

Johnson yaptığı açıklamada; “Moana’nın güzel hikayesini canlı aksiyon olaraak beyaz perdeye taşıdığımızı söylemekten onur duyuyorum! Maui hayatımı değiştirdi ve hikayemizi Polinezya halkı olarak özümüzde olan müzik ve dans aracılığıyla anlatmak için Disney ile ortaklık yapmaktan onur duyuyorum” dedi.

2016 yapımı animasyon filmi Disney için bir hit olmuş ve gişede 680 milyon doların üzerinde hasılat elde etmişti. Yeni filmin yapımcılığını Seven Bucks Productions aracılığıyla Johnson, Dany Garcia ve Hiram Garcia ile Flynn Picture Co. aracılığıyla Beau Flynn üstleniyor. Yürütücü yapımcılar arasında orijinal filmde Moana’yı seslendiren Auli’i Cravalho ve Flynn Picture Co. şirketinden Scott Sheldon yer alıyor. Jared Bush ve Samoalı endüstri lideri Dana Ledoux Miller da yapımda yer alacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir