‘Modern Love’ 2. Sezon Onayını Aldı!

‘Modern Love’ 2. sezon onayını aldı! Amazon, antoloji dizisi “Modern Love”a 2. sezon onayını verdi. John Carney‘in New York Times’da yayınlanan bir köşe yazısından uyarladığı dizinin 2. sezonu 2020 yılında yayında olacak.

Carney dizisinin yapımcı ve yönetmen kadrosunda da yer alıyor. Dizinin 1. sezonunda Anne Hathaway, Jane Alexander, Sofia Boutella, Gary Carr, Olivia Cooke, Brandon Victor Dixon, Tina Fey, Andy Garcia, John Gallagher, Jr., Julia Garner, Brandon Kyle Goodman, Catherine Keener, Cristin Milioti, ve Dev Patel gibi isimler rol aldı.

Dizinin 2. sezonunda Carney, Todd Hoffman, Trish Hofmann, ve Anthony Bregman yönetici yapımcı olarak yer alacaklar. Köşe yazarı Daniel Jones ise projenin danışmanlığını yapacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

1 thought on “‘Modern Love’ 2. Sezon Onayını Aldı!”

  1. 2.sezonda yine aynı kisiler mi olacak yoksa degisecek mi? Yani bu hikayelerin devami olacak mi yoksa baska karakterler ve baska hikayeler mi olacak? Bu konuda bir bilginiz varsa paylasir misiniz? Ben biraz arastirma yaptim ama Ingilizcem cok iyi olmadigi icin tam bir bilgi elde edemedim. Simdiden tesekkur ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir