‘Morbius’ filminden yeni fragman

‘Morbius’ filminden yeni fragman. Sony, Jared Leto başrollü Morbius filmin yeni bir fragman paylaştı. Spiderman spin-off filmi ‘Morbius, 1 Nisan 2022‘de sinemalarda olacak.

Yeni teaserda Dr. Michael Morbius’ (Leto)’yu ölümcül hastalığı olan küçük bir çocuğu tedavi etmeye çalışan bir bilim adamı olarak görüyoruz.

Trailer, Marvel Sinematik Evreni’nden Tom Holland’a ve The Amazing Spider-Man’de Andrew Garfield’e de göndermelerde bulunuyor.

Morbius filminde, Matt Smith, Micheal Keaton, Adria Arjona ve Jared Harris, Leto’ya eşlik eden isimler arasında. Filmin yönetmen koltuğunda ise son olarak ‘Life’, ‘Child 44’ ve ‘Safe House’ filmlerini yöneten Daniel Espinosa oturuyor.

Filmde Jared Leto, Michael Morbius’a, Matt Smith ise aynı kan hastalığından muzdarip Morbius’un en yakın arkadaşı Loxias Crown karakterine hayat veriyor. Adria Arjona Morbius’un aşık olacağı Martine Bancroft karakterini, Jared Harris yani Morbius’un akıl hocasını canlandırıyor.

Roy Thomas ve Gil Kane tarafından yaratılan Morbius karakteri, ilk olarak 1971 yılında ‘The Amazing Spider-Man’ çizgi romanı ile karşımıza çıkmıştı.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir