“Mortal Kombat”ın devam filmi geliyor

“Mortal Kombat”ın devam filmi geliyor. Variety‘de yer alan habere göre, Warner Bros. ve New Line Cinema devam filmi üzerinde çalışıyor.

Popüler video oyunundan uyarlanan “Mortal Kombat” Nisan ayında sinemalarda gösterime girmiş daha sonra HBO Max’te yayınlanmaya başlamıştı. Film, tüm dünyada 83 milyon $ gişe elde etmişti.İlk filmin yönetmeni Simon McQuoid, daha önce yaptığı röportajlarda filmin seri haline geleceğinin ipuçlarını paylaşmıştı.

“Mortal Kombat II”yu da ilk filmin yönetmeni McQuoid yönetecek. Senaryoyu ise ‘Moon Knight’ın senaristi Jeremy Slater kaleme alacak. Filmin konusu ve filmde kimlerin rol alacağı henüz netleşmedi. İlk filmde Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano ve Mehcad Brooks kadroda yer alan isimler arasındaydı.

Filmin senaristi Slater, “The Umbrella Academy”i geliştiren isimler arasında yer almıştı. Thread filminin yönetmenliğini üstlenen Slater, Travis Knight imzalı Netflix filminde ve Stephen King uyarlaması “The Tommyknockers” filminde de çalışıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir