Mulan, 4 Eylül’de Disney Plus’ta Yayınlanacak!

Disney, pandemi nedeniyle ertelenen Mulan filmini 4 Eylül‘de Disney Plus’ta yayınlayacağını duyurdu. Mulan, 29.99 $‘a izlenebilecek. Platformun olmadığı ülkelerde ise film vizyona girecek.

Pandemi nedeniyle ertelenen Tenet ve Mulan bir kez daha ertelendi. Warner Bros., Tenet’ı ABD’de 4 Eylül’e, diğer ülkelerde ise 26 Ağustos’a ertelerken, Disney Mulan’ı vizyon takviminden çıkardı.

Mulan, 4 Eylül’de Türkiye’de Vizyona Girecek

Disney yaptığı sürpriz açıklamayla Mulan’ı VOD platform üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Ancak, diğer dijital platformlarda olduğu gibi film tüm abonelere açık olmayacak. Abonelerin filmi izleyebilmeleri için 29.99 $ ödemeleri gerekecek. Disney Plus’ın olmadığı Türkiye gibi ülkelerde ise film 4 Eylül’de sinemalarda olacak.

Yaklaşık 200 milyon dolar bütçeyle çekilen ve gişede büyük başarı beklenen Mulan filminin VOD platform üzerinden yayınlanmasının sinema salonlarını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Ailesi ve ülkesi için her şeyi riske atan korkusuz genç bir kadının, Çin’in şimdiye kadarki bilinen en iyi savaşçısı olma hikayesini anlatan Mulan’ın yönetmenliğini Niki Caro üstleniyor. Filmin başrollerinde Yifei Liu, Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Gong Li ve Jet Li yer alıyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir