‘Müslüm’ Filminden Yeni Fragman Yayınlandı!

‘Müslüm’ filminden yeni fragman yayınlandı! Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses‘in hayatını anlatan film, 26 Ekim’de vizyona girecek.

Müslüm
Müslüm

Müslüm Gürses‘in Şanlıurfa’daki çocukluğundan, İstanbul’daki hayatına, jiletli konserlerinden rock albümlerine tüm hayatını perdeye taşıyacak filmde, Müslüm Gürses’in çocukluğunu Şahin Kendirci, gençliğini Taner Ölmez, yetişkinliğini ise Timuçin Esen canlandıracak.

Yönetmenliğini geçen sene ‘Ayla’ filmi ile ses getiren Can Ulkay ve ‘Romantik Komedi’ filminin yönetmeni olan ‘Ketche’ Hakan Kırvavaç’ın birlikte üstlendiği filmin yapımcısı ise Mustafa Uslu.

Timuçin Esen‘in makyajı için The Curious Case of Benjamin Button filminde Brad Pitt‘i “yaşlandıran” ünlü makyaj ekibiyle çalışıldı.

Filmde Gürses’in eşi Muhterem Nur’u Zerrin Tekindor canlandıracak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Taner Ölmez, Turgut Tunçalp, Şahin Kendirci, Erkan Can ve Güven Kıraç yer alıyor.

2013’te hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatına ışık tutacak filmin senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi kaleme aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir