Müslüm

Müslüm

müslümYönetmen: Ketche, Can Ulkay
Oyuncular: Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl
Tür: Biyografi
Ülke: Türkiye

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses‘in hayatını konu edinin filmde başrolleri Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor paylaşıyor.

Gürses‘in Şanlıurfa’daki çocukluğundan, İstanbul’daki hayatına, jiletli konserlerinden rock albümlerine tüm hayatını perdeye taşıyacak filmde, Müslüm Gürses’in çocukluğunu Şahin Kendirci, gençliğini Taner Ölmez, yetişkinliğini ise Timuçin Esen canlandırıyor. Yönetmenliğini geçen sene ‘Ayla’ filmi ile ses getiren Can Ulkay ve ‘Romantik Komedi’ filminin yönetmeni olan ‘Ketche’ Hakan Kırvavaç’ın birlikte üstlendiği filmin yapımcısı ise Mustafa Uslu.

Timuçin Esen‘in makyajı için The Curious Case of Benjamin Button filminde Brad Pitt‘i “yaşlandıran” ünlü makyaj ekibiyle çalışıldı. Filmde Zerrin Tekindor, Gürses’in eşi Muhterem Nur’u canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Erkan Avcı, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Erkan Kolçak Köstendil, Goncagül Sunar, Altan Erkekli, Şahin Kendirci gibi usta isimler de yer alıyor.

2013’te hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses’in hayatına ışık tutacak filmin senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi kaleme aldı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Küçük Don Kişot’un Maceraları

Boy Kills World

Rekabet

Cadı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir