‘My Hero Academia’ filme uyarlanıyor!

‘My Hero Academia’ filme uyarlanıyor! Netflix, Kōhei Horikoshi tarafından yazılan süper kahraman manga serisi ‘My Hero Academia’nın live-action film uyarlaması için Legendary Entertainment ile bir araya geliyor.

Temmuz 2014 tarihinden beri Weekly Shōnen Jump dergisinde yayınlanmakta olan manga serisi, ayrıca animasyon stüdyosu Bones tarafından bir anime dizisine uyarlandı. Altı sezondur süren dizinin yanı sıra hikayenin üç uzun metraj anime film ve video oyun uyarlamaları da mevcut.

‘My Hero Academia’, nüfusun çoğunluğunun özel yeteneklerle doğduğu bir dünyada süper güçleri olmadan doğan Izuku Midoriya’nın yolculuğunu takip ediyor. Kişisel kahramanı All-Might ile tesadüfi karşılaşması, Izuku’nun inanılmaz bir gücü miras alacak sıradaki kişi olduğunu ortaya çıkarır ve gelecekteki kahramanlar için bir okula giderek hayallerinin peşinden gitmesine olanak tanır.

Senaryosu Joby Harold tarafından kaleme alınan uzun metrajlı filmin yönetmenliğini Shinsuke Sato üstlenecek. Filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı henüz belli değil.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meryl Streep Cannes Film Festivali’nde ödül alacak!

Rosamund Pike, ‘Now You See Me 3’ kadrosunda!

Ödüllü belgeseller Kundura Sinema’ya geliyor

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir