Natalie Portman, HBO Filmi ‘Days of Abandonment’dan Ayrıldı!

Natalie Portman, HBO Filmi ‘Days of Abandonment’dan Ayrıldı! Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre Portman, Days of Abandonment, filminden ayrıldı. Film, Elena Ferrante‘nin romanından uyarlanacaktı. Portman, Nisan ayında filmin kadrosuna dahil olmuştu. Portman’ın filmden neden ayrıldığı ya da filmin neden iptal edildiği henüz bilinmiyor.

HBO tarafından yapılan açıklamada, “Beklenmedik kişisel sebepler nedeniyle, Portman, projeden ayrıldı. Maalesef, yapım devam edemeyecek. Bu güzel hikayeyi, yetenekli senarist, yönetmen ve oyuncularla, ekrana uyarlayamayacağımız için çok üzgünüz. Oyuncularımıza, yapımcılarımıza, tüm ekibimize sıkı çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Film, stabil bir ev hayatı için hayallerini terk etmeyi seçen Tess adlı bir kadının kocası tarafından terk edilmesi üzerine hayatının raydan çıkmasını konu alacaktı. 2017 yapımı Novitiate ile ilk uzun metrajına imza atan Maggie Betts yazıp yönetecekti. Natalie Portman’ın Sophie Mas ile birlikte sahibi olduğu yapım şirketi MountainA, filmin yapımcılığını üstlenecek.Portman’ın, Laura Lippman’ın aynı isimli romanından uyarlanacak olan yeni Apple+ dizisi Lady in the Lake’te Lupita Nyong’o ile birlikte rol alacağı duyurulmuştu.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir