Natalie Portman ve Lupita Nyong’o, Apple’ın Mini Dizisinde Rol Alacak!

Natalie Portman ve Lupita Nyong’o, Apple’ın Mini Dizisinde Rol Alacak! ‘Lady in the Lake,’ isimli dizi, Laura Lippman’ın romanından uyarlanacak. Dizi, Portman’ın tv için yapacağı ilk proje olacak.

Oscar ödüllü aktrisler Natalie Portman and Lupita Nyong’o Apple TV+’ta yayınlanacak dizi için bir araya gelecek. İki isim de Lady in the Lake isimli dizide başrolü üstlenecekler. Dizi, Nyong’o için rol alacağı ilk Amerikan dizisi olacak. Nyong’o’nun daha önce HBO Max’te yayınlanacak Americanah dizisinde rol alacağı duyurulmuş ancak takvim uyuşmazlığı nedeniyle projede yer alamamıştı.

1960’ların Baltimore’unda geçen Lady in the Lake, çözülmemiş bir cinayetin ardından kendini araştırmacı gazeteci olarak yeniden keşfeden bir anne ve ev kadını olan Maddie Schwartz (Portman) karakterine odaklanıyor. Maddie Schwartz (Portman)’ın araştırmacı kimliği onu, Cleo Sherwood (Nyong’o) karakteriyle bir araya getiriyor.

Alma Har’el (Honey Boy) ve Dre Ryan (The Man in the High Castle, Colony) projede senarist olarak yer alıyor. Har’el dizinin yönetmenliğini de üstlenecek isim.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir