‘National Treasure’ dizisine yeni isimler

‘National Treasure’ dizisine yeni isimler. Disney Plus tarafından hazırlanan dizinin kadrosuna 5 yeni isim dahil oldu. Deadline’da yer alan habere göre Lyndon Smith (Parenthood), Zuri Reed (Flatbush Misdemeanors), Jake Austin Walker (Stargirl), Antonio Cipriano (The Sex Lives of College Girls) ve Jordan Rodrigues (Lady Bird) dizide rol alacak. Lisette Alexis’in dizide rol alacağı daha önce duyurulmuştu. Alexis, dizide Jess Morales karakterine hayat verecek.

Dizi, ailesinin geçmişi üzerindeki sır perdesini aralamak için bir yolculuğa çıkan ve bu yolculuk sırasında kadim hazinelerin peşine düşen Jess’e odaklanıyor. Dizinin yapımcılığını orijinal filmlerin yapımcısı Jerry Bruckheimer üstlenirken, Jon Turteltaub, Marianna Wibberley , Cormac Wibberley. Jonathan Littman, KristieAnne Reed ve dizinin senaristleri Rick Muirragui (Suits)’nin dizide yönetici yapımcı olarak yer alması bekleniyor.

National Treasure, 10 bölüm olarak yayınlanacak. Ancak dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

İlk filmi 2004 yılında çıkan National Treasure (Büyük Hazine) döneminin en başarılı gişe filmlerinden biri olmuştu. Nicholas Cage’in başrolde oynadığı film, Benjamin Franklin Gates adında bir tarihçinin Amerikan Bağımsız Bildirgesi’nin arkasındaki bir haritaya gizlenmiş hazinelerin peşine düşmesini konu alıyordu.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir