Neil Patrick Harris, ‘Matrix 4’un Orijinal Üçlemeden Farklı Olacağını Söyledi!

Neil Patrick Harris, ‘Matrix 4’un orijinal üçlemeden farklı olacağını söyledi! Serinin son filminde rol alacak olan Harris filmi iddialı olarak nitelendirdi.

Matrix hayranları, Neil Oatrick Harris sayesinde yeni film hakkında biraz daha bilgi edindi. The Jess Cagle Show’a katılan Harris, yeni film hakkında açıklamalarda bulundu. Filmin prodüksiyon çalışmaları coronavirüs nedeniyle verilen aradan sonra geçtiğimiz günlerde tekrar başlamıştı.

Filmin senarist ve yönetmeni Lana Wachowski hakkında konuşan Harris, “Onun muhteşem bir enerjisi var ve onun tarzı filmi görsel olarak değiştirdi” ifadelerini kullandı.

Filmde ne tarz değişimler olduğu hakkında detay vermeyen Harris, filmi iddialı ve ilk filmin devrim yapmasına yardım edecek bir proje olacarak nitelendirdi. Daima büyük bir aksiyon filminde rol almak istediğini söyleyen Harris, “bu proje benim için kötü değil, kum havuzunda biraz biraz oynamak benim için çok eğlenceli” ifadelerini kullandı.

Warner Bros. filmin vizyon tarihini 21 Mayıs 2021’den 1 Nisan 2022‘ye ertelemişti.

Keanu Reeves‘in ikonik karakter Neo rolüne, Carrie-Anne Moss‘un ise Trinity rolüne geri döneceği filmin kadrosunda Yahya Abdul-Mateen, Neil Patrick Harris ve Jessica Henwick gibi isimler de rol alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir