Netflix, ‘Roma,’ ‘Ballad of Buster Scruggs,’ ‘Bird Box’ın Vizyon Tarihini Açıkladı!

Netflix, ‘Roma,’ ‘Ballad of Buster Scruggs,’ ‘Bird Box’ın vizyon tarihini açıkladı! Netflix 3 büyük yapımın sinemaya çıkacağı tarihi açıkladı. Filmler, Netflix’te yayınlanmadan önce belli ülkelerde sinemada seyircisiyle buluşacak.

Alfonso Cuaron’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Oscar’ın favorilerinden olan “Roma,”  21 Kasım‘da vizyonda olacak. Roma filmi 14 Aralık’tan itibaren ise Netflix üzerinden izlenebilecek. Coen kardeşlerin “The Ballad of Buster Scruggs” ve  Susanne Bier’in “Bird Box,” yapımları ise sadece 1 hafta sinemada gösterilecek.

Netflix, ‘Roma,’ ‘Ballad of Buster Scruggs,’ ‘Bird Box’ın Vizyon Tarihini Açıkladı!
Roma

“Roma” filmi Meksika’nın politik olarak çalkantılı bir döneminde yaşayan bir ailenin hikayesini merkezine alıyor. Film, sadece Los Angeles, New York ve Meksika’da belli salonlarda gösterime girecek.

Bir western hikayesi olan ve Liam Neeson ve  Zoe Kazan‘ın başrolleri paylaştığı  “The Ballad of Buster Scruggs,” ise 8 Kasım‘da vizyonda olacak. Film, Los Angeles, New York, San Francisco ve Londra’da 8 Kasım’da diğer ülkelerde ise 16 Kasım’da sinema salonlarında olacak.

Sandra Bullock‘un başrolde olduğu “Bird Box,” ise 13 Aralık‘ta Los Angeles, New York, San Francisco ve  Londra’da vizyonda olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir