Netflix’in ‘Avatar: The Last Airbender’ Dizisine Yeni İsim!

Netflix’in ‘Avatar: The Last Airbender’ Dizisine Yeni İsim! Daniel Dae Kim Netflix’in live action dizisi “Avatar: The Last Airbender” kadrosuna dahil oldu. Kim, filmde Ateş Lordu Ozai karakterini canlandıracak.

Lost ve Hawaii Five-O’dan hatırladığımız Daniel Dae Kim, canlı aksiyon uyarlamasında Ateş Ulusu’nun hükümdarı ve Zuko ve Azula’nın babası Ozai’yi oynayacak. Animasyon serisinde karakteri Mark Hamill seslendirmişti.

Kim, dizide Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley ve Dallas Liu gibi isimlerle rol almıştı. Cormier dizide Aang, Kiawentiio ise Katara karakterine hayat verecek.

“Lost” ve “Hawaii Five-O,” filmlerinin yanı sıra “Hellboy” ve “The Divergent Series: Insurgent”da rol alan Kim, daha önce “Last Airbender” animasyon dizisinde general Fong karakterini seslendirmişti.

Dizide Albert Kim, senarist ve yönetici yapımcı olarak yer alacak. Michael Goi ve Roseanne Liang ise hem yapımcı hem de yönetmen olarak yer alacak. 2020 Ağustos’unda orjinal dizinin yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko’nun fikir uyuşmazlığı nedeniyle diziden ayrıldığı duyurulmuştu. Ayrılık üzerine ikili Nickelodeon ile yeni bir animasyon üzerinde çalışacaklarını söylemişlerdi.

‘Avatar: The Last Airbender’ animasyon dizisi 3 sezon boyunca Nickelodeon’da yayınlanmış ve birçok ödül almıştı. Yayınlandığı dönemde büyük küçük herkesi ekran başına kilitleyen Avatar: The Last Airbender, 12 yaşındaki Avatar Aang ve arkadaşlarının, dünyayı acımasız Ateş Krallığı’ndan kurtarmak için çıktıkları macerayı konu alıyordu. Animasyon dizisi, 2010 yılında ise M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Dizinin devamı niteliğinde olan “Legend of Korra” ise 4 sezon boyunca devam etmişti.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir