Netflix’in Türkiye’deki İlk Orijinal Dizisi Hakan: Muhafız’ın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Netflix’in Türkiye’deki İlk Orijinal Dizisi Hakan: Muhafız’ın Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Aralık ayında platforma gelmesi bekleniyor.

Netflix Ürün Müdürü Greg Peters, Lizbon’daki Web Summit’te yaptığı konuşmasında dizinin bu yıl içerisinde yayına gireceğini müjdeledi. Netflix Media Center’ın açıklamasına göre ise, “The Protector” (Hakan: Muhafız) Aralık ayında vizyona girecek ve büyük ihtimalle ilk 10 bölümü 12 Aralık tarihinde yayında olacak!

Netflix’in Türkiye’deki İlk Orijinal Dizisi Hakan: Muhafız'ın Yayın Tarihi Belli Oldu!
Hakan’ı Çağatay Ulusoy canlandırıyor.

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Burçin Terzioğlu‘nun paylaştığı dizinin konusu şöyle:

Küçük bir antikacı dükkanında çalışan ve tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan, tılsımlı bir yadigâr tarafından kendisine mistik güçler verildikten sonra benzersiz bir serüvene atılır.

Kamera arkasında  yönetmen Can Evrenol ile birlikte Umut Aral, Gönenç Uyanık ve ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki‘nin yer aldığı dizi, tüm dünyada Netflix’in 125 milyon üyesine altyazı seçeneğiyle sunulacak.

Hakan: Muhafız’ın fragmanını aşağıda görebilirsiniz. Bek-le-ye-mi-yo-ruz!!

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir