“News of the World”den Tom Hanks’li Özel Video!

“News of the World”den Tom Hanks‘li Özel Video! 25 Aralık’ta vizyona girecek olan, Tom Hanks’in baş rolünde olduğu ve Paul Greengrass’ın yönetmenliğini üstlendiği “News of the World” filminden özel bir video yayınlandı.

Tom Hanks ve Paul Greengrass’ı Captain Phillips sonrası yeniden bir araya getiren film, Paulette Jiles’in çok satan kitabından 2016’da “Lion” filminin senaryosuyla en iyi uyarlama senaryo dalında Oscar adaylığı kazanan Luke Davies tarafından uyarlandı.

Filmin konusu ise şöyle:

İç Savaş’ın sona ermesinden beş yıl sonra, üç savaşın emektar askerlerinden olan Yüzbaşı Jefferson Kyle Kidd (Hanks), artık kurgusal olmayan bir hikaye anlatıcısı olarak diyar diyar gezmekte ve başkanlardan, kraliçelerden haberler şanlı kan davaları, yıkıcı felaketler ve dünyanın en uzak noktalarından sürükleyici maceralar paylaşmaktadır.

News of the World / Dünyadan Haberler

Teksas’ın geniş arazilerinde, Kiowa halkı tarafından altı yıl önce ele geçirilen ve kendilerinden biri gibi büyütülen 10 yaşındaki Joanna (Helena Zengel, Oyunbozan) ile yüzbaşının yolları kesişir. Hiç deneyimlemediği bir dünyaya düşmanca yaklaşan Joanna, kendi isteği dışında biyolojik teyzesi ve amcasına dönmektedir.

Kidd, çocuğu yasalara göre ait olduğu yere götürmeyi kabul eder. Acımasız vahşi doğada yüzlerce kilometre yol kat ettiklerinde, ikisi de ev diyebilecekleri bir yer ararken hem insan hem de doğa güçlerinin muazzam zorluklarıyla yüz yüze geleceklerdir.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir