Nickelodeon’dan Yeni Diziler!

Nickelodeon’dan yeni diziler. Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years, “Tyler Perry’s Young Dylan,” ve “The Astronauts,” dizileri Nickelodeon’da yayınlanacak.

Nickelodeon’un yöneticisi Brian Robbins, genç izleyicileri cezbetmek ve kanalın aileler ve çocuklar için ilk tercih olmasını sağlamak için bu yöndeki çalışmalarını artırdı. 2018’de göreve başlayan Robbins, “Kenan and Kel” ve “All That” dizilerinin yapımcılığını üstlenmişti.

Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years, Temmuz 2020’de Nickelodeon’da 13 bölüm olarak ekranlara gelecek. Orijinal dizinin seslendirme kadrosunda yer alan isimler bu dizide de yer alacak. Dizi, 10 yaşındaki SpongeBob’ın arkadaşlarıyla birlikte kampta yaşadıkları maceraları ele alacak.

Nickelodeon, 10 bölümlük “The Astronauts,” dizisini Imagine Entertainment işbirliğiyle yayınlayacak. Macera türündeki dizi, yanlışlıkla uzaya giden bir grup çocuğun hikayesne odaklanacak. Dizinin bu yaz ekranlara gelmesi bekleniyor.

14 bölümlük “Tyler Perry’s Young Dylan,” dizisi ise, bir hip hop yıldızının bir aileye girmesi sonucu yaşananları ele alacak. Dizi 29 Şubat’ta prömiyerini yapacak. 26 bölümlük “Big Nate,” dizisi ise Lincoln Peirce‘ın çizgi romanından uyarlanacak.

Nickellodeon, “The Casagrandes,” “Blue’s Clues & You,” “PAW Patrol” “Are You Afraid of the Dark,” “Blaze and the Monster Machines,” “Top Elf” ve “Bubble Guppies” dizilerinin yeni sezonlarını da yayınlayacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir