Octavia Spencer ‘The Witches’de Anne Hathaway ile Birlikte Rol Alacak!

Octavia SpencerThe Witches’de Anne Hathaway ile birlikte rol alacak! Octavia Spencer, Oscar ödüllü Yönetmen Robert Zemeckis’in ‘The Witches’ uyarlamasında Anne Hathaway ile birlikte rol almak üzere görüşmelerini sürdürüyor. Variety’de yer alan habere göre, ‘Black-ish’in yaratıcısı Kenya Barris’in senaryoyu Zemeckis ile birlikte kaleme alacağını belirtiyor. Çocuk oyuncular Jahzir Bruno ve Codie-Lei Eastick de filmin kadrosuna dahil olmak üzere görüşmelere başladı. Spencer, Bruno karakterinin büyükannesi rolünü, Eastick ise cadılarla mücadele eden bir diğer çocuk karakteri canlandıracak.

1973 yılında basılan romanın uyarlaması olan film, 7 yaşındaki Bruno isimli bir çocuğun gerçek hayattaki cadılarla olan mücadelesini konu ediniyor. Daha önce Nicolas Roeg’in yönetmenliğinde, Anjelica Huston’un başrolde yer aldığı bir uyarlaması, Warner Bros. tarafından 1990 yılında beyaz perdeye aktarılmıştı ancak projeye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Zemeckis’in versiyonunun original köklerine daha yakın bir uyarlama olacağı belirtildi.

Spencer daha önce 5 Oscar adaylığı bulunan ‘Green Book’un yapımcılığını üstlenmişti. Oyuncu olarak ise en son Paramount tarafından hayata geçirilen komedi filmi ‘Instant Family’de Mark Wahlberg ile birlikte rol almıştı. Bunun yanı sıra Spencer, Jessica Chastain ile birlikte isimsiz bir tatil komedisinde rol alıyor ve yakın zamanda LeBron James ile birlikte ‘On Her Ground’ isimli bir Netflix serisinin yapımcılığını üstlenecek.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir