Odessa Young ve Logan Lerman ‘Shirley’ Filminde Rol Alacak!

Odessa Young ve Logan Lerman ‘Shirley’ filminde rol alacak! Filmin yönetmen koltuğunda Madeline’s Madeline, Collective: Unconscious ve Butter on the Latch filmlerinden hatırlayacağımız Josephine Decker bulunuyor. Hollywood Reporter‘da yer alan habere göre filmin çekimleri önümüzdeki günlerde New York’ta başlayacak.

Susan Scarf Merrell‘in aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanan yapımın senaryosu Sarah Gubbins tarafından kaleme alınacak.

Young ve Lerman filmde genç evli bir çifti canlandıracak.  Yeni bir hayata başlayacaklarını hayal eden çift kendilerini Shirley Jackson’ın bir sonraki romanına ilham olacak yem olarak bulacaklar. Filmde hayalet hikayesi  ‘The Haunting of Hill House’un yazarı Shirley Jackson karakterine ise Elisabeth Moss hayat verecek. Moss, The Handmaid’s Tale dizisinde canlandırdığı Jackson karakteriyle Emmy ödülü kazanmıştı.

Odessa Young’ı yakında ‘Assassination Nation’ isimli gerilim filminde ve Sam Taylor-Johnson‘ın A Million Little Pieces isimli dram filminde izleyeceğiz. Lerman’ı en son The Vanishing of Sidney Hall filminde ve Brad Pitt ile birlikte rol aldığı Fury filminde izledik.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir