Oliver Stone: ‘Oppenheimer’ klasik bir film

Oliver Stone: ‘Oppenheimer’ ‘Bu iklimde yapılabileceğine asla inanmadığım’ ‘klasik’ bir film ifdelerini kullandı Stone,  ayrıca “bir keresinde projeyi geri çevirdiğini çünkü filmin ana fikrine giden yolu bulamadığını” söyledi.

“JFK” ve “Natural Born Killers” filmlerinin yönetmeni Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, üç saatlik J. Robert Oppenheimer destanını nihayet geçtiğimiz hafta sonu izlediğini ve “Chris Nolan’ın anlatımının kendisini sardığını” söyledi. Stone ayrıca Kai Bird ve Martin J. Sherwin’in “American Prometheus” adlı kurgusal olmayan kitabının kaynak materyaline aşina olduğunu da sözlerine ekledi: “Bir keresinde projenin ana fikrine giden yolu bulamadığım için projeyi geri çevirmiştim. Nolan onu buldu.”

21 Temmuz’da vizyona giren “Oppenheimer” şimdiye kadar tüm dünyada 405 milyon $ gişe elde etti. İki hafta önce yönetmen Paul Schrader, “Çok iyi, bu yüzyılın en iyi filmi” diyerek filmi övmüştü. Filmle ilgili bir yorum da Oliver Stone’dan geldi. Yönetmen Twitter hesabından:

“Yönetmenliği akıllara durgunluk veren ve göz kamaştırıcı, çünkü yığınla olayı alıp tüm konuşmaların içinde heyecan verici bir aksiyon seline dönüştürüyor. Her oyuncu benim için sürpriz oldu, özellikle de abartılı gözleriyle #Oppenheimer gibi bir dahiyi canlandıran Cillian Murphy.” ifadelerine yer verdi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir