Olivia Colman’ın Yeni Rolü Belli Oldu!

Olivia Colman’ın Yeni Rolü Belli Oldu! Sam Mendes’in Empire Of Light isimli yeni filminin başrolünde Olivia Colman yer alacak. Film, 2022’de izleyiciyle buluşacak.

American Beauty ile En İyi Yönetmen Oscarı’ını kazandıktan sonra, The Road to Perdition, Jarhead, Revolutionary Road, Skyfall gibi beğeni kazanan filmlere imza atan Sam Mendes, en son En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere 10 dalda Oscar adaylığı kazanan 1917 filmiyle adından söz ettirmişti.

Netflix’in The Red Zone dizisi üzerinde çalışan Sam Mendes yeni sinema filmi üzerinde de çalışmaya başladı. Mendes, Empire Of Light isimli yeni filminin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlenecek. Filmin başrolünde ise Oscar ödüllü Olivia Colman yer alacak. Ancak Colman’ın filmde hangi rolü üstleneceği henüz netlik kazanmadı.

Filmin görüntü yönetmenliğini de The Shawshank Redemption, Fargo, The Big Lebowski, No Country for Old Men, Revolutionary Road, Blade Runner 2049 filmleriyle adından söz ettiren Roger Deakins yapacak. İzleyiciyi 1980’li yılların İngiltere’sinin Güney kıyısına davet eden film, eski bir sinema salonu etrafında şekillenen bir aşk hikayesini merkezine alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir