Olivia Wilde ve Margot Robbie ‘Avengelyne’ çizgi romanını uyarlayacak!

Olivia Wilde ve Margot Robbie ‘Avengelyne’ çizgi romanını uyarlayacak! Olivia Wilde, Margot Robbie ve “X-Men” yapımcısı Simon Kinberg, “Deadpool“un yaratıcılarından Rob Liefeld’in çizgi roman karakteri “Avengelyne “in sinema uyarlaması için güçlerini birleştiriyor.

“Booksmart” ve “Don’t Worry Darling Darling” gibi filmlerde imzası bulunan Wilde’ın yönetmen koltuğunda oturması bekleniyor. Robbie’nin şirketi LuckyChap ve ortakları Tom Ackerley ile Josie McNamara yapımcılığı üstleniyor. “X-Men” filmlerinin yazarı ve yapımcısı Kinberg de filmin yapımcılığını üstlenecek.

Projenin henüz bir evi yok, bu nedenle yaratıcı ekip önümüzdeki haftalarda filmi stüdyolara ve yayıncılara satmaya çalışacak. Kötülüğün güçleriyle savaşan ve sık sık kendini iblisler ve canavarlarla yüz yüze bulan bir melek olan Avengelyne’i kimin oynayacağı henüz belli değil. Deadpool olarak da bilinen Merc with a Mouth’a hayat vermesiyle tanınan Rob Liefeld, 1995 yılında Avengelyne karakterini yaratmıştı.

Avengelyne’i büyük ekran yıldızı haline getirmek için daha önce de girişimler oldu, ancak bunlar hiçbir zaman gerçekleşmedi. 2013 yılında Gina Carano’nun bir uyarlamada rol alacağı açıklanmıştı. 2016’da Paramount’un film yapımcısı Akiva Goldsman’dan bir versiyon için hakları aldığı bildirildi.

LuckyChap, 2023’ün en yüksek gişe hasılatını elde eden ve sekiz dalda Oscar’a aday gösterilen “Barbie “nin gişe başarısının ardından büyük talep gördü. Şirket şimdi de Universal Pictures için Wilde’ın yeni Noel komedisi “Naughty”nin yapımcılığını üstleniyor.

LuckyChap’in diğer önemli projeleri arasında Oscar ödüllü kara komedi “I, Tonya” ve Emerald Fennell’in uzun metrajlı filmleri “Promising Young Woman” ve “Saltburn” yer alıyor. Şirket son olarak Sundance’te 15 milyon dolara Amazon MGM Studios’a satılan “My Old Ass” filmini destekledi.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Nicole Kidman’a ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülü!

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir