Örümcek Ağındaki Kız – The Girl in the Spider’s Web

Örümcek Ağındaki Kız – Örümcek Ağındaki Kız

Yönetmen: Fede Alvarez
Oyuncular: Claire Foy, Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks
Tür: Gerilim, Dram
Ülke: ABD

Fragmanı izle

2011 yapımı The Girl with the Dragon Tattoo’nun devamı niteliğindeki yapımın yönetmen koltuğunda Fede Alvarez oturuyor. Bilgisayar korsanı Lisbeth Salander ve gazeteci Mikael Blomkvist’in gizemli bir olayı aydınlatmaya çalışmalarını konu alan yapımın başrollerini Claire Foy, Sverrir Gudnason, Sylvia Hoeks paylaşıyor.

Yapımın senaryosu Steven Knight, Álvarez ve Jay Basu tarafından kaleme alındı. Dünya prömiyerini Roma Film Festivali’nde gerçekleştiren yapımda Claire Foy, bilgisayar korsanı Lisbeth Salander karakterine hayat veriyor. İlk filmde karakteri Rooney Mara canlandırmıştı. Lisbeth Salander, Steig Larson tarafından yaratılan kült bir karakter olarak biliniyor.

Millennium serisinin dördüncü kitabı olarak bilinen The Girl In The Spider’s Web’i yazarken Larson kalp krizi geçirince kitap yarım kalmış, David Lagercrantz, yarım kalan hikayeden yola çıkarak hikayeyi devam ettirmiştir.

2011 yapımı ilk filmin yönetmenliği David Fincher üstlenmiş ve Daniel Craig, Rooney Mara ve Robin Wright başrolleri paylaşmıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı

Dali’yi Beklerken

Tutsak Abigail

Arap Kadri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir