“IF” 35 milyon dolarla gişe beklentilerinin altında kaldı!

Yönetmen John Krasinski‘nin çocukluğunuzdaki hayali arkadaşlarınızın gerçek olduğunu vaat eden fantastik-komedisi “IF” 35 milyon dolarla gişe beklentilerinin biraz altında kaldı. Hafta sonuna girerken, “IF ”in gösterime girdiği ilk hafta sonunda en az 40 milyon dolar getirmesi bekleniyordu.

Cuma günkü katılım oranına göre “EĞER” 30 milyon dolarla açılacak gibi görünüyordu ancak Cumartesi günkü güçlü gösterimin ardından tahminler yukarı yönlü revize edildi. Bilet satışları birincilik için yeterli – ve orijinal bir PG aile filmi için iyi – ancak yapımı 110 milyon dolara ve pazarlaması milyonlarca dolara mal olan bir film için sallantılı bir başlangıç. Yurtdışında 20 milyon dolar daha toplayarak küresel toplamda 55 milyon dolara ulaştı.

Krasinski’nin yazdığı, yönettiği, yapımcılığını üstlendiği ve başrolünü oynadığı “IF”, başkalarının hayali arkadaşlarını (kısaca IF) görebilme yeteneğine sahip Brooklyn’li komşular Cal ve Bea’yı (Ryan Reynolds ve Cailey Fleming) anlatıyor. Steve Carell, Matt Damon, Maya Rudolph, Emily Blunt, Bradley Cooper, Jon Stewart ve George Clooney IF’lerin yıldızlarla dolu seslendirme kadrosunu tamamlıyor.

Yazan ve yöneten John Krasinski’den Hayali Arkadaşlar, unutulmuş HARK’ları çocuklarla yeniden buluşturmak için büyülü bir maceraya atılırken, herkesin hayali arkadaşlarını ve bu süper güçle neler yaptığını görebildiğini keşfeden bir kızın hikayesini konu alıyor.

Hayali Arkadaşlar, Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Fiona Shaw ve Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. ve Steve Carell’in sesleri, bir çocuğun hayal gücünün inanılmaz gücünü yansıtan harika benzersiz karakterler olarak yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin jüri başkanı Ferzan Özpetek oldu

‘Transformers One’ filminden yeni fragman!

Paul Feig’in yeni projesi belli oldu!

‘Gelin Takımı’ filminin ilk tanıtımı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir