Rowan Atkinson, Sally Hawkins ve Olivia Colman “Wonka” Kadrosunda!

Rowan Atkinson, Sally Hawkins ve Olivia Colman “Wonka” Kadrosunda! Warner Bros.’un Charlie and the Chocolate Factory‘nin öncesini ele alan filmi “Wonka’nın kadrosu genişliyor. Timothée Chalamet‘in baaşrolünde olduğu yapımın kadrosuna Rowan Atkinson, Sally Hawkins ve Olivia Colman da dahil oldu.

Filmin yönetmenliğini “Paddington” ve devam filminin yönetmenliğini yapan Paul King üstleniyor. “Harry Potter” serisi ve “Paddington,”ın yapımcısı David Heyman bu projede de yapımcı olarak yer alıyor. Simon Rich’in senaryosuna dayandırılacak yapım, Roald Dahl’ın popüler çocuk kitabı “Charlie and the Chocolate Factory,”den uyarlanacak. Kitap, Willy Wonka’nın dünyaca ünlü ancak son derece gizli çikolata fabrikasını gezmek için altın bir bilet kazanan beş gençten biri olan Charlie adında fakir bir çocuğu merkezine alıyor.

1971 yapımı “Willy Wonka and the Chocolate Factory”de Gene Wilder, karaktere hayat verirken, Tim Burton imzalı 2005 yapımı “Charlie and the Chocolate Factory”de Johnny Depp, ünlü çikolatıcıyı canlandırmıştı.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir