Penelope Cruz, Wagner Moura, Gael Garcia Bernal Aynı Kadroda!

Penelope Cruz, Wagner Moura, Gael Garcia Bernal aynı kadroda yer alacak. “Personal Shopper” adlı yapımdan hatırlayacağımız yönetmen Olivier Assayas‘ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği casus dram filmi “Wasp Network”ün kadrosu şekillenmeye başladı. Edgar Ramirez‘in yer aldığı filmin oyuncu kadrosuna Penelope Cruz, Wagner Moura, Gael Garcia Bernal  da dahil oldu.

Yıldız oyuncuların filmin kadrosunda yer aldığı haberi Toronto Film Festivali‘nde açıklandı. Film, Fernando Morais‘in “The Last Soldiers of the Cold War: The Story of the Cuban Five” isimli kitabından beyazperdeye uyarlanacak.

The Wasp Network, 1980 – 90 yılları arasında ABD’deki Castro karşıtı gruplara sızmak için Küba hükümeti tarafından kuruldu. Kitap, ABD’deki organizasyonlara sızmış 14 Kübalı casusun hikayesine odaklanıyor.

Cruz, Donatella Versace rolüyle Emmy Adaylığı Kazanmıştı

Filmin oyuncu kadrosuna dahil olan Cruz’u yakın dönemde  “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” filminde Donatella Versace rolünde izledik. Cruz, bu rolüyle Emmy adaylığı kazandı. Netflix dizisi Narcos‘da Pablo Escobar karakteriyle gönülleri fetheden Moura’yı ise hem yönettiği hem de rol aldığı  “Marighella” filminde izledik. Mouro, şu an yapım aşamasında olan Netflix filmi Sergio‘da başrol olarak karşımıza çıkacak.

Garcia Bernal ise Amazon dizisi “Mozart in the Jungle”da Rodrigo karakterine hayat vermiş bu rolüyle 2016 yılında Altın Küre ödülünü kazanmıştı.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir