Peter Dinklage, “The Toxic Avenger”ın Yeniden Çevriminde Rol Alacak!

Peter Dinklage, “The Toxic Avenger”ın Yeniden Çevriminde Rol Alacak! Geçtiğimiz yıl, 80’li yılların kült komedi filmi The Toxic Avenger’ın beyaz perdeye uyarlanacağı duyurulmuştu.

Blue Ruin, Green Room, Murder Party, Gold, Logan Lucky, Hold The Dark gibi yapımlardan hatırladığımız Macon Blair’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstleneceği yapım, 1984 yapımı filmle aynı ismi taşıyacak. Dinklage, filmdeki süper kahraman Toxie karakterine hayat verecek. Lloyd Kaufman ve Michael Herz filmin yapımcılığını üstlenecek.

1984 yılında izleyicileriyle buluşan film, gerçekte var olmayan bir kasaba olan Tromaville’de geçiyor ve kasabanın bir süper kahramana sahip olmasını ele alıyor.

Dinklage, “Game of Thrones,”da Tyrion Lannister karakterine hayat vermiş, performansıyla 4 Emmy ödülü ve bir Altın Küre ödülü kazanmıştı. En son Joe Wright’ın yönetmenliğini üstlendiği “Cyrano”da rol alan Dinklage, “My Dinner With Herve,” “Avengers: Infinity War” ve “X-Men: Days of Future Past” gibi yapımlarda rol almıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir