Popüler Karakterlerin Çocukluğunu Canlandıran İsim: Mckenna Grace

Popüler karakterlerin çocukluğunu canlandıran isim: Mckenna Grace. Kendine Shirley Temple’ı örnek alan Mckenna Grace, 5 yaşındayken oyunculuğa başladı ve tam 8 yıldır aktif olarak sürdürüyor. Henüz 13 yaşında olmasına rağmen filmografisinde 50’den fazla proje bulunan küçük yıldızın genç yaşta elde ettiği bu başarı, oyunculuk konusundaki tutkusu ve her fırsatı değerlendirerek en küçük rolleri dahi geri çevirmemesinden kaynaklanıyor.

Aktif projeleri sürerken, ‘Ready Player One’ filminde 1 dakikalık bir sahnede gözükmeyi dahi kabul eden Mckenna’ya bunun sebebi sorulduğunda ise bir Steven Spielberg filminde yer almanın onun için ne kadar önemli olduğunu dile getiriyor. Henüz yıldızını parlatacak ikonik bir rolde yer almamış olsa da onun bu çabasını fark etmemek haksızlık olurdu.

Mckenna’nın en büyük özelliği birçok popüler karakterin çocukluğunu canlandırmış olması.


Sanki ne zaman bir flashback sahnesi çekilecek olsa, numarası hızlı arama tuşuna atanmışçasına Mckenna’ya ulaşılıyor. Onu en az bir kere görmüş olmanızı muhtemel kılan geniş bir film yelpazesinde yer alan Mckenna’nın canlandırdığı bazı karakterleri Bright Side’dan derledik.

Genç Carol – Captain Marvel


Küçük Sabrina – Chilling Adventures of Sabrina


Küçük Caroline – The Vampire Diaries


Genç Tonya – I, Tonya


Küçük Theo – The Haunting of Hill House


Küçük Emma Swan – Once Upon a Time


Bunların yanı sıra Mckenna çeşitli projelerde ana karakterlere de hayat verdi.


Küçük oyuncunun rol aldığı ilk büyük proje 7 yaşındaki bir matematik dehasını canlandırdığı ve izleyen herkesi büyülediği ‘Gifted’ filmiydi. Sitcom, komedi, dram ve gerilim türünde filmlerin yanı sıra birçok franchise projede karşımıza çıkan oyuncu farklı karakterlere hayat vermekten zevk alıyor.


Sınırları zorlamayı seven ve kendini sürekli geliştiren Mckenna, kimi zaman bir matematik dehası ya da bir süper kahramana hayat verirken kimi zamansa kötü bir kız, sorunlu bir genç veya duygusuz bir katilin rolüne girebiliyor.


Son projesi ‘Troop Zero’da tuhaf ve uzaya takıntılı bir kızı canlandıran Mckenna, her projesinde bir öncekinden daha karmaşık role bürünmeyi başarıyor.


Rollere hazırlanma sürecinde sorumluluk almaktan asla geri durmayan genç oyuncu canlandıracağı karakterler için günlük tutuyor ve davranışlarını bu karakterlere göre şekillendiriyor.


Henüz onu dünya çapında üne kavuşturacak bir role imza atmamış olsa da, attığı her adım parlak bir geleceği olacağını kanıtlar nitelikte.


Genç yıldızı Haziran ayında, bir spinoff projesi olan ‘Ghostbusters: Afterlife’ filminde yeniden beyaz perdede izleyeceğiz. Aynı zamanda yeni projesi ‘Rabbit Cake’de hem oyuncu hem de yapımcı olarak gören alacak olan Mckenna tüm zamanların en genç yapımcılarından biri olacak.


Sevimli bir ayrıntı: Mckenna’nın hiç yanından ayırmadığı peluş oyuncağı fok balığı DD, filmlerde onunla birlikte rol alıyor.


Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir