“Power Rangers”ı yıldızı Jason David Frank hayatını kaybetti!

“Power Rangers”ı yıldızı Jason David Frank hayatını kaybetti! “Power Rangers” serisinden ‘Tommy Oliver’ olarak tanınan ünlü oyuncu Jason David Frank 49 yaşında hayatını kaybetti.

En çok ‘Tommy Oliver’ veya ‘Green Ranger’ karakterleriyle bilinen ‘Power Rangers’ yıldızı, aynı zamanda ödüllü bir dövüş sanatçısı olan Jason David Frank’in ölümü menajeri Justine Hunt tarafından doğrulandı: “Böylesine harika bir insanın kaybıyla yüzleştiğimiz bu korkunç dönemde lütfen ailesinin ve arkadaşlarının mahremiyetine saygı gösterin. Ailesini, arkadaşlarını ve hayranlarını çok seviyordu. O gerçekten özlenecek” dedi. Aktörün ölüm nedenine ilişkin detay verilmedi.

POwer Rangers serisiyle tanınan Frank, 4 Eylül’de Kaliforniya’da doğdu. 1994 yılında savaş sanatları okuluna başlayan Frank, en son Aaron Schoenke imzalı  “Titled “Legend of the White Dragon,” filminde rol almıştı. Frank, oyunculuk kariyerinin yanı sıra, aynı zamanda ödüllü bir dövüş sanatçısıydı ve 2010’da kısa bir MMA (Karma Dövüş Sanatları) kariyerine sahipti.

Kaynak: Variety

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir