‘Prestij Meselesi’ filminin resmi afişi yayınlandı!

‘Prestij Meselesi’ filminin resmi afişi yayınlandı! Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğuna oturduğu son filmi ‘Prestij Meselesi’ filminin afişi yayınlandı. 

Film, 1991 yılında kurucuları arasında Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir ve Mahsun Kırmızıgül’ün yer aldığı ve yönetimdeki tartışmalar, şanatçılar arasındaki anlaşmazlılar yüzünden 2001 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün ayrıldığı Prestij Müzik’in kuruluşunu, yükselişini ve sanatçıların kendi aralarında yaşananları anlatıyor.

90’lı yıllara damgasını vuran birçok sanatçıyı bünyesinde barındıran ‘Prestij Müzik’in anlatıldığı filmin oyuncuları arasında; Engin Hepileri, Eser Yenenler, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Mahmut Kırmızıgül,Onur Gözeten, Ali Erkin, Ece Yaşar, Ali Sürmeli,Bülent Emrah Parlak, Celil Nalçakan, Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Levent Sülün, Melek Baykal, Meral Çetinkaya, Murat Han, Necmi Yapıcı, Defne Samyeli, Barış Murat Yağcı, Nursel Köse ve Zafer Ergin gibi isimler yer alıyor.

‘Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’den Gerçek Bir Umut Hikayesi’ temasıyla tasarlanan afişte Emrah Yücel imzası bulunuyor. 

‘Prestij Meselesi’ 3 Şubat’ta vizyona girecek. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin jüri başkanı Ferzan Özpetek oldu

‘Transformers One’ filminden yeni fragman!

Paul Feig’in yeni projesi belli oldu!

‘Gelin Takımı’ filminin ilk tanıtımı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir