Ralph Fiennes, Yaşam Boyu Başarı Ödülü Aldı!

Ralph Fiennes, Yaşam Boyu Başarı Ödülü aldı! ‘The Grand Budapest Hotel’ ve ‘The English Patient’ filmlerinin yıldız oyuncusu Fiennes, 2018 Avrupa Film Ödülleri’nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü’yle onurlandırıldı.

İngiliz aktör Fiennes, “Harry Potter” serilerinde Lord Voldemort karakterine, James Bond filmlerinden “Skyfall” ve “Spectre”de ise “M” rolünde karşımıza  çıkmıştı.

Fiennes, Steven Spielberg‘ün yönetmenliğini üstlendiği 1993 yapımı “Schindler’s List” filmiyle tüm dünyada tanınan bir aktör olmuştu. Filmdeki rolü ona BAFTA ödülü ve ilk Oscar adaylığını kazandırmıştı. “The English Patient” (1996) filmindeki rolüyle ikinci Oscar adaylığını elde eden aktör, Robert Redford’un “Quiz Show”  ve  Kathryn Bigelow’un “Strange Days” filmlerinde de rol almıştı.

Ralph Fiennes, Yaşam Boyu Başarı Ödülü Aldı!“A Bigger Splash” Filmindeki Performansı Eleştirilmişti

1999 yapımı “Sunshine” filmindeki performansıyla Avrupa Film Ödülleri’nde En İyi Ekek Oyuncu Ödülü’nü alan Fiennes, “A Bigger Splash” filmindeki performansı nedeniyle oldukça eleştirilmişti.

Fiennes, Shakespeare uyarlaması “Coriolanus” filmiyle de ilk kez yönetmenlik deneyimi yaşamıştı. 2013 yapımı “The Invisible Woman” filminin de yönetmenliğini üstlenen Fiennes, önümüzdeki dönem vizyona girecek “The White Crow” filminin yönetmen koltuğunda oturuyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir