Rami Malek, Buster Keaton’ı canlandırabilir!

Rami Malek, Buster Keaton‘ı canlandırabilir!  Warner Bros. sessiz sinema yıldızı Buster Keaton’ı merkezine alacak mini bir dizi için hazırlıklara başladı. Dizide Keaton’a hayat vermesi için Rami Malek ile görüşmelere başlandı. Stüdyo konu ile ilgili açıklama yapmadı.

Dizinin yönetmenliğini “The Batman”in yönetmeni Matt Reeves üstlenecek. Malek ve David Weddle dizinin yapımcılığını üstlenecek. Dizinin James Curtis’in 2022 yılında yayınlanan biografi romanı “Buster Keaton: A Filmmaker’s Life” kitabından uyarlanması bekleniyor. Stüdyo, kitabın haklarını satın almak için harekete geçti.

1895- 1966 yılları arasında yaşayan Keaton, Charlie Chaplin ile birlikte sessiz sinema döneminin öne çıkan isimlerinden biriydi. Keaton, çocuk yaşta ailesinin yanında vodvil yaparak başladı. Keaton’ın rol aldığı ilk sinema filmi “The Butcher Boy” oldu. Komedi filmlerinin aranan ismi olan Keaton daha sonra “Sherlock Jr.,” “Steamboat Bill, Jr.” ve “Our Hospitality” gibi birçok filmde yönetmenlik yaptı.

Keaton’a hayat verecek olan Malek, “Bohemian Rhapsody” filminde  Freddie Mercury performansıyla en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazanmıştı. Malek’in adaylık elde ettiği yapımlar arasında “The War at Home”, “The Pacific”, “Short Term 12,” “Papillon” ve  “No Time to Die” bulnuyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir