“Raymond and Ray” Filminin Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

“Raymond and Ray” Filminin Başrol Oyuncuları Belli Oldu! Apple’ın yapımcıları arasında Alfonso Cuarón’a yer veren Raymond and Ray filminin başrollerini Ewan McGregor ve Ethan Hawke üstlenecek.

Yapımcıları arasında Roma’nın En İyi Yönetmen dalında Oscar ödülünü kazanan yönetmeni Alfonso Cuarón, Bonnie Curtis ile Julie Lyn‘in yapımcılığını da yer aldığı filmin senaryosunu In Treatment’ın yaratıcısı olan Rodrigo García kaleme alacak. Gabriela Rodriguez ve Shea Kammer de yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak.

Film, hayatlarına gölge düşüren korkunç babalarının cenazesinde kendilerini yeniden keşfetme şansı yakalayan iki adamı merkezine alacak. Filmde McGregor Raymond’ı oynayacak; Hawke ise her ikisi de talepkar ebeveynleriyle zorlu ilişkilerinin mirasıyla boğuşan Ray’i canlandıracak.

McGregor’ı kısa süre önce Halston‘da izlemiştik, aktör buradaki rolüyle Emmy adaylığı kazanmıştı. Hawke ise Showtime‘ın The Good Lord Bird filminde yer aldı. Ayrıca Blumhouse korku filmi The Black Phone‘da ve Knives Out 2 da rol alacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir