Reese Witherspoon, Legally Blonde 3’te rol alacak

Reese Witherspoon, Legally Blonde 3‘te rol alacak. Başrolünde Reese Witherspoon’un yer aldığı Legally Blonde serisi devam edecek. Deadline‘da yer alan habere göre ilk iki filmde Elle Woods karakterine hayat veren Witherspoon, aynı karaktere hayat vermeye devam edecek.

Serinin ilk filmi Amanda Brown‘ın romanından beyazperdeye uyarlanmış, filmin senaryosu Kirsten Smith ve Karen McCullah tarafından kaleme alınmıştı. Luke Wilson, Selma Blair, Victor Garber ve Ali Larter gibi isimlerin rol aldığı filmin yönetmenliğini ise Robert Luketic üstlenmişti. İlk film tüm dünyada 141 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştı.

2003 yılında vizyona giren ve 124 milyon dolar gişe hasılatı yapan Legally Blonde 2: Red, White & Blonde‘ın oyuncu kadrosunda ise Sally Field ve  Regina King gibi isimler yer almıştı. Filmin yönetmenliğini Charles Herman-Wurmfeld üstlenmişti.

Serinin üçüncü filminin senaryosunun ilk filmde olduğu gibi Kirsten Smith ve Karen McCullah imzalı olması bekleniyor. Filmde Witherspoon’a kimlerin eşlik edeceği ise henüz bilinmiyor.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir