REYNMEN

Derdim Olsun şarkısıyla izlenme rekorları kıran Yusuf Aktaş sosyal medyada Reynmen takma adı ile tanınan en ünlü sosyal medya fenomenleri arasında yer alıyor.  Günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar takipçileri tarafından büyük beğeni ile izlenen ünlü rapçi çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başardı. Youtube üzerinden yayınlanmış olan videolarının her biri milyonlarca izlenme başarısı elde etti.

Video paylaşım sitesi Scorp üzerinden, canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer aldı. Reynmen, şu an İnstagram ve YouTube üzerindeki takipçi sayısı ile Türkiye’nin en çok takipçiye sahip internet fenomenlerinden biridir.

Özellikle ‘’Biziz’’ ve ‘’Voyovoy’’ şarkıları ile ciddi bir mesafe kat etmiştir. 2019 yılında ise Reynmen; yepyeni çalışması “Derdim Olsun” müzik video klibi ile Türkiye’nin en çok izlenen videoları arasına girdi. Son çıkardığı şarkı Ela ile Derdim Olsun’ dan bile daha çok dikkatleri üzerine çekti. Ünlü fenomenin Reynmen Müzik Listesi oluşan listesinden Leila indir, Ela, Derdim Olsun, Toz Duman, Biziz, Voyovoy gibi milyonlar tarafından sevilerek dinlenen şarkılarını sitemizden dinleyebilir ve indirebilirsiniz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Michael Mann İmzalı ‘Ferrari’den İlk Fragman!

Tanju Okan’ın hayatı film oluyor!

‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ filminden ilk fragman yayınlandı!

Julia Garner, Madonna biyografisinde rol alabilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir