Richard E. Grant, BAFTA 2023 Ödülleri’ni sunacak!

Richard E. Grant, BAFTA 2023 Ödülleri’ni sunacak! Aktör, Alison Hammond, Vick Hope, film eleştirmeni Ali Plumb’ın katılacağı etkinlikte yer alacak. Hammond, yapacağı röportaj ve yorumlarıyla, izleyiciye sıra dışı bir deneyim yaşatacak. Plumb ve Hope ise kırmızı halıda boy gösterecek.

Grant, “BAFTA’ya ilk kez ev sahipliği yapacağım ve bu yılki olağanüstü film yelpazesinin en iyilerini kutlama fırsatı bulacağım için kendimi son derece ayrıcalıklı hissediyorum” dedi. BAFTA İcra Kurulu Başkanı Jane Millichip ise  yaptığı açıklamada, “2023 AFTA Film Ödülleri için her biri zekâ, çekicilik ve sıcaklık yayan harika bir sunucu kadrosuna sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Richard E. Grant’in sahneye çıkışını görmek için sabırsızlanıyorum. Yurtiçindeki izleyicilerimiz tarafından çok sevilen Richard, aynı zamanda sektördeki meslektaşlarından da büyük saygı görüyor” ifadelerini kullandı.

BAFTA Film Ödülleri, Londra’da Royal Festival Hall’de gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacak. Ödül töreni 19 Şubat’ta yapılacak.

Kaynak: Variety

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir