Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon tarihi dram filmi Nuremberg için bir araya geliyor!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon tarihi dram filmi Nuremberg için bir araya geliyor! Filmin yönetmenliğini James Vanderbilt (Zodiac) üstleniyor.

Film, Jack El Hai tarafından kaleme alınan The Nazi and the Psychiatrist kitabından uyarlanacak. Şubat ayında çekimleri başlayacak olan film, Nürnberg Savaş Duruşmaları sırasında Nürnberg Hapishanesinde baş psikiyatrist olarak görev yapan Birleşik Devletler Ordusu Askeri İstihbarat Teşkilatı subayı Dougles Keller karakterini takip edecek. Karakteri filmde Rami Malek canlandıracak.

En son Thor: Love and Thunder ve The Pope’s Exorcist filmlerinde rol alan Crowe’un önümüzdeki dönem projeleri arasında Kraven the Hunter, aksiyon gerilimi Land of Bad ave suç gerilimi Sleeping Dogs bulunuyor.

Christopher Nolan’ın tarihi dram filmi Oppenheimer‘da yer alan Malek ise Rachel Brosnahan ile başrolü paylaşacağı The Amateur, filminde karşımıza çıkacak. Jessica Chastain ile başrolü paylaştığı George & Tammy  ile Emmy adaylığı alan Shannon ise ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı Eric LaRue ile Tribeca Film Festivali’nde yer almıştı.

Kaynak: Deadline

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir