Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı Nazi tarihi gerilim filmi ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak! Filmin kadrosunda Richard E. Grant, Leo Woodall, John Slattery, Mark O’Brien, Colin Hanks, Lydia Peckham, Wrenn Schmidt, Lotte Verbeek ve Andreas Pietschmann gibi isimler de yer alıyor.

‘Nuremberg’, Müttefikler tarafından mağlup Nazi rejimine karşı düzenlenen ve aynı adı taşıyan duruşmaları anlatıyor. Film, Nazi mahkumlarının savaş suçları nedeniyle yargılanmaya uygun olup olmadıklarını belirlemekle görevlendirilen ve kendisini Hitler’in sağ kolu Hermann Göring (Crowe) ile karmaşık bir zeka savaşının içinde bulan Amerikalı psikiyatrist Douglas Kelley’e (Malek) odaklanacak. Shannon, Nürnberg duruşmalarının baş savcısı olan Yüksek Mahkeme Yargıcı Robert H. Jackson’ı canlandıracak.”

“The Nazi and the Psychiatrist” kitabından uyarlanacak filmin kamera arkasında James Vanderbilt var. Richard Saperstein, William Sherak, Brad Fischer, James Vanderbilt, Istvan Major ve Paul Neinstein filmin yapımcılığını üstleniyor.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

61. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin jüri başkanı Ferzan Özpetek oldu

‘Transformers One’ filminden yeni fragman!

Paul Feig’in yeni projesi belli oldu!

‘Gelin Takımı’ filminin ilk tanıtımı yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir