Scarlett Johansson Rolünden Vazgeçti!

Geçtiğimiz günlerde Scarlett Johansson‘un Ghost in the Shell‘de çalıştığı yönetmen Rupert Sanders‘la Rub & Tug filminde bir kez daha bir araya geleceği yazılmıştı. Filmde  trans bir erkeği canlandırılacağı duyulan Johansson, gelen tepkiler üzerine rolü canlandırmaktan vazgeçti.

Trans erkek Dante Tex Gill’i canlandıramak üzere filmin kadrosuna dahil olan Johansson, LGBTİ topluluğunun tepkisi üzerine rolünü bıraktı. LGBTİ aktivistleri  trans birey rolünün gerçekten trans birey olan bir insan tarafından canlandırılması gerektiğini belirterek, Johansson’ın rol için uygun olmadığını belirttiler.

Ünlü oyuncu,  “Dante Tex Gill’i canlandırmamla ilgili güncel etik sorular ışığında, projeden saygıyla geri çekilmeye karar verdim” dedi.

Gerçek hikayeye dayanan Rub & Tug filminin senaryosu Gary Spinelli tarafından kaleme alınacak. Filmin yapımcılığını ise  Joel Silver, Tobey Maguire, Johansson, Matthew Plouffe, Spinelli ve Jonathan Lia üstlenecek. 30 milyon dolar bütçe ayrılan filmin çekimlerine 2019 Şubat ayında başlanması bekleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir