Scarlett Johansson ve Harris Dickinson ilk yönetmenlik deneyimlerini Cannes’da yaşayacak!

Scarlett Johansson ve Harris Dickinson ilk yönetmenlik deneyimlerini Cannes’da yaşayacak! Johansson, June Squibb’in başrolünü oynadığı ‘Eleanor the Great’ filminin prömiyerini yaparken, Dickinson da Londra sokaklarında bir serseriyi konu alan uzun metrajlı filmi ‘Urchin’in ilk gösterimini yapacak.

Perşembe sabahı Paris’te düzenlenen basın toplantısında Cannes genel delegesi Thierry Frémaux ve başkan Iris Knobloch tarafından duyurulan habere göre, iki oyuncu Cannes’ın Belirli Bir Bakış bölümünde yer alan filmlerin ilk gösterimleri için kamera arkasına odaklandılar.


Marvel Sinematik Evreni’ndeki Avengers filmleriyle tanınan Johansson, Eleanor the Great’in prömiyerini yapacak. New York’ta 19 yaşındaki bir öğrenciyle beklenmedik bir dostluk kuran 90 yaşındaki Floridalı bir kadını anlatan filmde June Squibb, Chiwetel Ejiofor, Jessica Hecht ve Erin Kellyman rol alıyor.

Bu arada, Babygirl oyuncusu ve A-list yıldızlığına nispeten yeni gelen Dickinson, Londra sokaklarındaki bir serseriyi (Frank Dillane) konu alan uzun metrajlı filmi Urchin’i gösterime sunacak. Dickinson oyunculuğu tamamen bırakmıyor. Sam Mendes’in Sony için 2028’de gösterime girecek Beatles biyografisinde John Lennon’ı canlandıracak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Tinker Bell’e İlham Veren Margaret Kerry 97 Yaşında Hayatını Kaybetti

Jennifer Lawrence, Romantik Komedi filmi ‘One Month Mark’ filminde rol alacak!

Tom Hanks: “Seslendirme Performansları Oscar’da En İyi Oyuncu Kategorilerinde Yarışabilmeli”

Brad Pitt’li “Heart of the Beast”ten İlk Fragman Yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir