Scarlett Johansson yeni ‘Jurassic World’ filminde!

Scarlett Johansson yeni ‘Jurassic World’ filminde! Gareth Edwards’ın yönetmenliğini üstleneceği filmin senaryosunu Jurassic Park‘ın senaristi David Koepp kaleme alacak. Filmin vizyon tarihi 2 Temmuz 2025 olarak belirlendi. Edwards, David Leitch’in projeden ayrılmasının ardından yönetmen koltuğuna oturdu.

Film Johansson’u franchise dünyasına geri döndürüyor. Avengers filmleri de dahil olmak üzere bir dizi Marvel Stüdyosu filminde Black Widow olarak karşımıza çıkan Johansson Marriage Story ve Jojo Rabbit filmlerindeki performansıyla Oscar adaylığı elde etmişti. Yakında gösterime girecek olan animasyon filmi Transformers One’da seslendirme yapacak olan Johansson’ın bu yıl Channing Tatum’la birlikte rol alacağı büyük bütçeli bir Apple filmi de çekilecek.

Yeni Jurassic World filmi, Michael Crichton’un romanından uyarlanan 1993 yapımı Steven Spielberg imzalı Jurassic Park ile başlayan 30 yıllık serinin son halkası. Spielberg’in yönettiği devam filmi Kayıp Dünya (1997) ve Joe Johnston’ın Jurassic Park III’ü (2001) yapılmıştı. Universal, 1,67 milyar dolar hasılat elde eden Jurassic World (2015) ile seriyi yeniden canlandırdı ve devam filmleri Fallen Kingdom (2018) ve Dominion (2022) ortaya çıktı. Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard, film yapımcısı Colin Trevorrow’un yönettiği en son film üçlemesine öncülük etti.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir