“Scream 6” için çalışmalar başladı

“Scream 6” için çalışmalar başladı. Paramount Pictures ve Spyglass Media, son “Scream” filminin gişe başarısı üzerine yeni bir devam filmi üzerinde çalışmaya başladılar. Devam hikayesinde Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett tekrar yönetmen koltuğuna oturacak. Filmin senaryosunu ise James Vanderbilt (“Murder Mystery,” “Zodiac”) ve Guy Busick (“Ready or Not,” “Castle Rock”) kaleme alacak. Filmin prodüksiyon çalışmalarına bu yaz başlanması bekleniyor. Ancak devam filminin konusunun ne olacağı henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz ay vizyona giren “Scream” filmi tüm dünyada 100 milyon $’ın üzerinde gişe hasılatı elde etti. Bu bir korku filmi için oldukça iyi bir başarı sayıldı çünkü filmin maliyeti sadece 25 milyon $’dı. Serinin beşinci filmi olan yapım, kendi başından geçenlere benzer seri cinayetleri çözmek için Woodsboro’ya geri dönen Sidney ile bu mücadelede onunla yeniden güçlerini birleştiren Gale ve Dewey’nin hikayesini ele alıyor. Filmin kadrosunda ise Neve Campbell, Courtney Cox ve  Jenna Ortega gibi isimler yer aldı.

Korku serisinin yaratıcısı  Wes Craven, ilk dört filmde yönetmen koltuğuna oturdu: “Scream” (1996), “Scream 2” (1997), “Scream 3,” (2000) ve “Scream 4” (2011). 

Kaynak: Variety

 

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir