Serenity’den İlk Poster Yayınlandı!

Serenity’den ilk poster yayınlandı! Oscar adayı Steven King‘in yönetmenliğini üstlendiği Serenity, 25 Ocak 2019 tarihinde Amerika’da gösterime girecek ancak ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

Serenity
Serenity

Filmin başrollerini, ‘Dallas Buyers Club’ filmindeki performansıyla Oscar kazanan Matthew McConaughey ve 2012 yılında ‘Les Miserables’ ile Oscar’a layık görülen Anne Hathaway paylaşıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda, Oscar adayı Diane Lane, geçen sene ‘Mudbound’ filminde izlediğimiz Jason Clarke, ‘Blood Diamond’ın yıldızlarından Djimon Hounsou, Jeremy Strong, Robert Hobbs, Kenneth Fok ve Rafael Sayegh gibi isimler yer alıyor.

Filmin konusu ise şöyle; Baker Dill, tropikal Plymouth Adası’na tur gezileri yapan bir balıkçı teknesinde kaptandır. Bu sessiz ve huzurlu hayatı, eski eşi Karen’ın istediği bir iyilik ile tepetaklak olur. Kendisini ve genç oğullarını, yeni ve şiddet yanlısı kocasından kurtarması için yalvaran Karen, Baker’dan yeni kocasını balık avı bahanesiyle denize çekmesini ve onu orada köpekbalıklarına atmasını ister. Karen’ın ortaya çıkışıyla birlikte unutmak istediği bir hayata geri dönen Dill, kendini doğru ile yanlış arasında bocalarken bulur.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir