‘Servis’, CANAL+’ın “Kısaların En İyisi” seçkisinde!

‘Servis’, CANAL+’ın “Kısaların En İyisi” seçkisinde! Ramazan Kılıç’ın yazıp yönettiği “Servis”, dünyanın en önemli medya gruplarından CANAL+’ın “Kısaların En İyisi” programına seçildi.

Bugüne dek Clermont-Ferrand, Odense, Black Nights ve Leeds’in de aralarında olduğu Oscar sertifikalı uluslararası kısa film festivallerinde yarışan ve 80’den fazla festivalde gösterilerek 12 ödülün sahibi olan “Servis”, abone sayısı 20 milyonu aşan kanalda bugünden başlayarak bir yıl boyunca izlenebiliyor olacak.

“Penaber” (2017), “Miğfer” (2018) ve “Depo İşçileri” (2018) adlı ödüllü kısalarıyla tanıdığımız yönetmen ve yapımcı Ramazan Kılıç’ın son filmi “Servis”, Anadolu’da bir köy okuluna yeni atanmış bir kadın öğretmenin yalnızca bürokrasinin ve toplumun değil, kendinin engellerini de aşmasını anlatıyor.

Filmin başrollerini Ezgi Ay, Muttalip Müjdeci, Hüseyin Yıkılmaz ve Doğan Dağ paylaşıyor.

360 Total Security Satın Al

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Odyssey, Christopher Nolan’ın Kariyerinin En Çok Hasılat Yapan Filmi Oldu

Sibel Kekilli, George R.R. Martin ile Yeniden Buluştu

Haftanın Vizyon Filmleri: Hayvan Çiftliği, Keloğlan ve Daha Fazlası!

Martin Müller, “I Is Another” Filminde Heinrich Himmler’i Canlandırma Deneyimini Anlattı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir