Seth Rogen’ın Yeni Filmi Belli Oldu!

Seth Rogen‘ın yeni filmi belli oldu. Knocked Up, Superbad, This is the End gibi yapımların yıldız oyuncusu Rogen, Sony’nin yeni filminde rol alacak. Sony, Simon Rich‘in kısa hikayesi New Yorker’ı beyaz perdeye aktaracak. Filmin yönetmenliğini ise görüntü yönetmeni Brandon Trost‘un üstlenmesi bekleniyor.

Seth Rogen'ın Yeni Filmi Belli Oldu!

Rogen, filmde 1918 yılında daha iyi bir hayat yaşamak için ABD’ye göç eden fabrika işçisi Herschel Greenbaum karakterine hayat verecek. Filmin çekimlerine Ekim ayında Pittsburgh’da başlanması bekleniyor. Film, Rogen’ın Sony Stüdyoları ile aktör olarak çalıştığı ilk film projesi olacak. Rogen daha önce Sony’nin “Sausage Party” isimli filminde yardımcı yönetmen olarak yer almıştı. Animasyon-komedi türündeki film yerelde 98 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştı.

Rogen’ı en son Universal’ın “Blockers” ve  Netflix’in  “Like Father,” isimli yapımlarında izlemiştik. Önümüzdeki dönem ise Charlize Theron ile birlikte başrolü paylaştığı “Flarsky”de  ve Disney’in “The Lion King” isimli filminde Pumba karakteri olarak izleyeceğiz.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir