‘Shang-Chi’nin Devam Filmi Geliyor!

‘Shang-Chi’nin Devam Filmi Geliyor! Başrolünde Asyalı bir süper kahraman olan ilk Marvel filmi olan “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”in devam filmi geliyor. İLk filmin yönetmenliğini üstlenen Destin Daniel Cretton devam filminde yönetmen ve senarist olarak geri dönüyor. Cretton, ayrıca Disney Plus için bi Marvel dizisi geliştiriyor.

Cretto, Marvel Stüdyoları ve Hulu ile uzun süreli bir anlaşmaya imza attı. Crettom, Disney Plus, Hulu ve diğer platformlar için TV projeleri üretecek.

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ yerel gişede 224.5 milyon $ gişe elde etti. Simu Liu, Michelle Yeoh, Awkwafina ve Tony Leung’ın başrolünde yer aldığı yapım, tüm dünyada şimdiye kadar 431.9 milyon $ hasılat elde etti.

ünlük rakamı, pandemi döneminin en iyi ikinci rakamı, “Black Widow”un 80,3 milyon dolarlık hasılatının hemen gerisinde bulunuyor. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, babası tarafından suikastçı olmak üzere yetiştirilen Shang-Chi’nin hikayesini ele alıyor. Shang-Chi’nin babası ölümsüz bir büyücüdür. Babası tarafından suikatçı olmak üzere eğitilen Shang-Chi aynı zamanda simya ve insanüstü güçlerle dövüş tekniklerini geliştirir. Babasının yıkıcı güçlere sahip biri olduğunu öğrenen Shang-Chi, güçlerini onun imparatorluğunu yıkmak için kullanacaktır. Babasının düşmanıyla dost olan kahraman, dünyayı gezecek ve birçok süper kahramanla yolları kesişecektir.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir